Chord Kunci Gitar Darso - Duriat

Intro : 
F  Am F  E Am F  Am F  E Am 

Am           F             Am
Dina hate kuring anjeun cicing
             F               E
Dina hate anjeun kuring cicing
                Am    F      Am
Bener-bener henteu bisa ngejat
    G            F  E    Am
Dibeungkeut ku tali duriat

           F          Am
Sanajan loba nu daratang
            F                E
Pating kuriling neangan lawang
           Am     F           Am       
Pating kaletrok kana panto hate
   G       F         E   Am
Tapi ku urang teu dipalire

Dm        
Duriat teu bisa digantian ku rupa
                              Am
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Dm
Duriat teu bisa di aya-aya
                             Am
Duriat datang na heunteu kapaksa

         E
Dikotretkeun dina hate tidituna
        Am
Diguratkeun dina rasa tidituna
        E
Dibuka di baca ku urang duaan
         F                 E       Am
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman
----Original Chord----

Intro : 
Eb Gm Eb D Gm Eb Gm Eb D Gm 

Gm           Eb            Gm
Dina hate kuring anjeun cicing
             Eb              D
Dina hate anjeun kuring cicing
                Gm    Eb     Gm
Bener-bener henteu bisa ngejat
    F            Eb D    Gm
Dibeungkeut ku tali duriat

           Eb         Gm
Sanajan loba nu daratang
            Eb               D
Pating kuriling neangan lawang
           Gm     Eb          Gm       
Pating kaletrok kana panto hate
   F       Eb        D   Gm
Tapi ku urang teu dipalire

Cm        
Duriat teu bisa digantian ku rupa
                              Gm
Duriat teu bisa dihilian ku harta
Cm
Duriat teu bisa di aya-aya
                             Gm
Duriat datang na heunteu kapaksa

         D
Dikotretkeun dina hate tidituna
        Gm
Diguratkeun dina rasa tidituna
        D
Dibuka di baca ku urang duaan
         Eb                D       Gm
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman