Chord Kunci Gitar Darso - Kahayang Keukeuh

Am
Mimitina iseng
      G               Am
Kureuseup ngaheureuyanna
      Am    
Geugeut kana geulisna
    G            C
Gereget kan bodina
   Dm                   G
Tina iseng kalah manteung
         C          Am
tina heureuy asup kana hate
F             G         Am
tungtungna kuring bebeakan

Music : 
Am Em F  G  Am

  Am
Ngabelaan nganjuk ngahutang
   G              Am
mahugi hayang kapake
  Am
lindeuk – lindeuk japati
        G             C
rek dicium mah hararese
   Dm            G
Usaha anu can hasil
   C               Am
kaburu beakeun modalna
F            G         Am
rek ngalamar teu boga duit

Music : 
Am Em     F  C
Dm Am Bm E F  G  Am E

Reff :

  Am
Kuring nu ngoleang
     G
manehna kabandang batur
   F
cinta nu kapakan
        E
hate kuring kakalayangan
    Am
Kahayang teu kahontal
        G
manehna kawin jeung batur
   F
hate anu peurih
           E
ceurik ceurik ku nalangsa

  Am       Dm
Duriat pageuh
   G             Am
kahayang keukeuh
   Am              Dm
ngalamun teu paruguh
   E        Am
nunggu randana

Music : 
Am Em     F  C
Dm Am Bm E F  G  Am E

  Am
Ngabelaan nganjuk ngahutang
   G              Am
mahugi hayang kapake
  Am
lindeuk – lindeuk japati
        G             C
rek dicium mah hararese
   Dm            G
Usaha anu can hasil
   C               Am
kaburu beakeun modalna
F            G         Am
rek ngalamar teu boga duit


------Original Chord----

Cm
Mimitina iseng
      Bb               Cm
Kureuseup ngaheureuyanna
     Cm    
Geugeut ka geulisna
    Bb           Eb
Gereget kana bodina
   Fm                      Bb
Tina iseng kalah manteung
         Eb               Cm
tina heureuy asup kana hate
Ab            Bb        Cm
tungtungna kuring bebeakan

Music : 
Cm Gm Ab Bb Cm

  Cm
Ngabelaan nganjuk ngahutang
   Bb             Cm
mahugi hayang kapake
  Cm
lindeuk – lindeuk japati
        Bb            Eb
rek dicium mah hararese
   Fm            Bb
Usaha anu can hasil
   Eb              Cm
kaburu beakeun modalna
Ab           Bb        Cm
rek ngalamar teu boga duit

Music : 
Cm Gm bbm Ab Eb
Fm Cm Dm G Ab Bb Cm G

Reff :

  Cm
Kuring nu ngoleang
     Bb
manehna kabandang batur
   Ab
cinta nu kapakan
        G
hate kuring kakalayangan
    Cm
Kahayang teu kahontal
     Bb
manehna kawin jeung batur
   Ab
hate anu peurih
                 G
ceurik ceurik ku nalangsa

  Cm       Fm
Duriat pageuh
   Bb            Cm
kahayang keukeuh
   Cm              Fm
ngalamun teu paruguh
   G        Cm
nunggu randana

Music : 
Cm Gm bbm Ab Eb
Fm Cm Dm G Ab Bb Cm G

  Cm
Ngabelaan nganjuk ngahutang
   Bb             Cm
mahugi hayang kapake
  Cm
lindeuk – lindeuk japati
        Bb            Eb
rek dicium mah hararese
   Fm            Bb
Usaha anu can hasil
   Eb              Cm
kaburu beakeun modalna
Ab           Bb        Cm
rek ngalamar teu boga duit